Produk Kita

Produk Kita

INOVATIF & PROFESIONAL & reliabilitas

Xiamen Solar First Energy Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi canggih global sing khusus ing R&D, pabrikan lan pemasaran sistem pemasangan solar, sistem pelacak solar, lan sistem BIPV solar.

A PRODUSEN LEADING ING SISTEM MOUNTING SOLAR

INFORMASI Luwih bab SOLAR FIRST

BABAGAN AWAKE DHEWE
  • 0+

    Proyek Rampung

  • 0GW +

    Output taunan

  • 0+

    Negara sing dilayani

  • 0

    Pengalaman Taun