REFERENSI PROYEK - SURYA ROOF MOUNT

pj15

Proyek Rooftop ing India
● Kapasitas sing dipasang: 15 MWp
● Kategori produk: Pemasangan atap logam (Triangle mount)
● Wektu konstruksi: 2017

pj16

Proyek ing Vietnam
● Kapasitas sing dipasang: 4MWp
● Kategori produk: Metal roof mount
● Wektu konstruksi: 2020


Wektu kirim: Dec-07-2021