Pemasangan Atap Surya Kab

  • PROJECT REFERENCE – SOLAR GROUND MOUNT

    REFERENSI PROYEK - SURYA GROUND GUNUNG

    Proyek Bandara Malaysia (Proyek Bandara Pertama) ● Kapasitas terpasang: 5,8 MWp ● Kategori produk: pemasangan atap logam ● Wektu konstruksi: 2013 ● Mitra: SunEdison ...
    Waca liyane
  • PROJECT REFERENCE – SOLAR GROUND MOUNT

    REFERENSI PROYEK - SURYA GROUND GUNUNG

    Proyek ing China ● Kapasitas sing dipasang: 2,8 MWp ● Kategori produk: gunung atap logam ● wektu konstruksi: Juni 2018 Proyek ing China ● Kapasitas Dipasang: 9.6MWp ● Kategori produk: Gunung atap logam ...
    Waca liyane
  • PROJECT REFERENCE – SOLAR GROUND MOUNT

    REFERENSI PROYEK - SURYA GROUND GUNUNG

    Proyek ing Thailand ● Kapasitas terpasang: 8.8MWp ● Kategori produk: Pemasangan atap logam ● Wektu konstruksi: April, 2018 ● Ing Proyek Atap Pabrik Modul Solar Q-sel Hanwha ing China ● Kapasitas Dipasang ...
    Waca liyane
  • PROJECT REFERENCE – SOLAR GROUND MOUNT

    REFERENSI PROYEK - SURYA GROUND GUNUNG

    Proyek ing Malaysia ● Kapasitas terpasang: 8MWp ● Kategori produk: Pemasangan atap logam ● Wektu konstruksi: 2020
    Waca liyane
  • PROJECT REFERENCE – SOLAR ROOF MOUNT

    REFERENSI PROYEK - SURYA ROOF MOUNT

    Proyek ing Malaysia ● Kapasitas terpasang: 4MWp ● Kategori produk: Pemasangan atap logam (Mini Rail) ● Wektu konstruksi: 2019 Proyek ing Thailand ● Kapasitas terpasang: 3,5 MWp ● Kategori produk: Metal r...
    Waca liyane
  • PROJECT REFERENCE – SOLAR ROOF MOUNT

    REFERENSI PROYEK - SURYA ROOF MOUNT

    Proyek Rooftop ing India ● Kapasitas terpasang: 15 MWp ● Kategori produk: Pemasangan atap logam (Triangle mount) ● Wektu konstruksi: Proyek 2017 ing Vietnam ● Kapasitas terpasang: 4MWp ● Kategori produk:...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2