Gunung Tanah Surya

  • PROJECT REFERENCE – SOLAR GROUND MOUNT

    REFERENSI PROYEK - SURYA GROUND GUNUNG

    Proyek ing Armenia ● Kapasitas terpasang: 2MWp ● Wektu Konstruksi: 2018 Proyek ing Armenia ● Kapasitas terpasang: 1MWp ● Wektu Konstruksi: 2018
    Waca liyane
  • PROJECT REFERENCE – SOLAR GROUND MOUNT

    REFERENSI PROYEK - SURYA GROUND GUNUNG

    Proyek ing Armenia ● Kapasitas Terpasang: 2MWp ● Kategori produk: Gunung aluminium ● Wektu konstruksi: 2019 Proyek ing Armenia ● Kapasitas Terpasang: 2MWp ● Kategori produk: Gunung aluminium ● Konstruksi...
    Waca liyane
  • PROJECT REFERENCE – SOLAR GROUND MOUNT

    REFERENSI PROYEK - SURYA GROUND GUNUNG

    Proyek ing Jepang ● Kapasitas terpasang: 65MWp ● Kategori produk: Gunung tetep ● Situs proyek: Jepang ● Wektu konstruksi: 2016 Proyek ing Jepang ● Kapasitas terpasang: 15MWp ● Kategori produk: Mou tetep ...
    Waca liyane
  • PROJECT REFERENCE – SOLAR GROUND MOUNT

    REFERENSI PROYEK - SURYA GROUND GUNUNG

    Proyek ing Jepang ● Kapasitas terpasang: 25MWp ● Kategori produk: Gunung sing bisa diatur musiman ● Situs proyek: Jepang ● Wektu konstruksi: 2017 ● Yayasan: Proyek Beton ing Jepang ● Dipasang c...
    Waca liyane
  • PROJECT REFERENCE – SOLAR GROUND MOUNT

    REFERENSI PROYEK - SURYA GROUND GUNUNG

    Proyek ing Jepang ● Kapasitas terpasang: 15MWp ● Kategori produk: Gunung tetep ● Pondasi: Sekrup lemah ● Wektu konstruksi: 2017 Proyek ing Jepang ● Kapasitas terpasang: 7MWp ● Kategori produk: Tetap...
    Waca liyane
  • PROJECT REFERENCE – SOLAR GROUND MOUNT

    REFERENSI PROYEK - SURYA GROUND GUNUNG

    Proyek ing Jepang ● Kapasitas terpasang: 470KWp ● Kategori produk: Gunung tetep ● Situs proyek: Hokkaido, Jepang ● Wektu konstruksi: Proyek 2016 ing Jepang ● Kapasitas terpasang: 1.7MWp ● Kategori produk...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3