Bipv

  • PROJECT REFERENCE – BIPV

    REFERENSI PROYEK – BIPV

    Proyek BIPV ing Swedia ● Kapasitas Terpasang: 120KWp ● Kategori produk: Atap BIPV ● Wektu konstruksi: 2018
    Waca liyane
  • PROJECT REFERENCE – BIPV

    REFERENSI PROYEK – BIPV

    Proyek BIPV ing Swedia ● Kapasitas Terpasang: 120KWp ● Kategori produk: Atap BIPV ● Wektu konstruksi: 2018
    Waca liyane
  • PROJECT REFERENCE – BIPV

    REFERENSI PROYEK – BIPV

    Proyek BIPV ing Cambridge, Inggris ● Kapasitas Terpasang: 120KW ● Kategori produk: BIPV ● Wektu konstruksi: 2018
    Waca liyane
  • PROJECT REFERENCE – BIPV

    REFERENSI PROYEK – BIPV

    Proyek BIPV Stasiun Bus ing Inggris ● Kapasitas Terpasang: 500KWp ● Kategori produk: BIPV ● Wektu konstruksi: 2019
    Waca liyane
  • PROJECT REFERENCE – BIPV

    REFERENSI PROYEK – BIPV

    BIPV Carport in Malaysia ● Kapasitas Terpasang: 1.6MWp ● Kategori produk: Carport Waterproof ● Wektu konstruksi: 2019 ● Pabrik Modul Surya sel Q
    Waca liyane