Carport kantilever baja karbon anti banyu

Carport cantilever baja karbon anti banyu cocok kanggo kabutuhan parkir gedhe, medium lan cilik.Sistem anti banyu ngilangi masalah sing carport tradisional ora bisa saluran.

10

Pigura utama carport digawe saka baja karbon dhuwur-kekuatan, lan guide rail lan sistem anti banyu dirancang karo aluminium alloy.Ketemu kabutuhan pelanggan kanggo safety, gampang instalasi lan estetika.Nalika udan lan kudu dikuras, banyu bakal mili menyang got saka sakubenge panel, lan banjur mili menyang eaves ngisor ing sadawane talang.

11

Krenjang carport nggunakake desain struktur kantilever khusus, sing nduweni penampilan sing apik lan ing wektu sing padha ngindhari krenjang sing ngalangi lawang lan nyuda nabrak.Kajaba iku, macem-macem kendaraan bisa digabungake kanthi bebas minangka unit kanggo ngoptimalake panggunaan ruang.Loro parkir kulawarga lan parkir mobil gedhe kasedhiya.

 


Wektu kirim: Apr-29-2022