Apa pabrik PV sampeyan siap kanggo musim panas?

Musim semi lan musim panas yaiku periode cuaca konvektif sing kuwat, diikuti musim panas sing panas uga diiringi suhu dhuwur, udan deres lan kilat lan cuaca liyane, atap pembangkit listrik fotovoltaik ngalami pirang-pirang tes.Dadi, kepiye kita biasane nindakake tugas sing apik kanggo ngatasi langkah-langkah kanggo njamin operasi stabil pembangkit listrik fotovoltaik, kanggo njamin penghasilan?

详情页logo

Kanggo suhu dhuwur ing mangsa panas

1, Pay manungsa waé kanggo ngresiki lan ngresiki iyub-iyub ing stasiun daya, supaya komponen tansah ing negara ventilasi lan boros panas.

2, Mangga ngresiki stasiun daya ing awal esuk utawa sore, Nyingkiri panas lan wektu suhu dhuwur ing noon lan afternoon, amarga cooling dadakan bakal nggawe panel kaca modul duwe prabédan suhu lan ana kamungkinan saka kokain panel.Mulane, sampeyan kudu milih esuk lan sore nalika suhu luwih murah.

3. Suhu dhuwur bisa nyebabake tuwa komponen internal inverter, saéngga penting banget kanggo mesthekake yen inverter nduweni ventilasi sing apik lan kondisi boros panas.Inverter biasane dipasang ing njaba ruangan.Nalika nginstal inverter, diselehake ing panggonan sing kelangan supaya ora langsung suryo srengenge, kayata mburi modul utawa ing eaves, lan nambah piring tutup kanggo instalasi ruangan kanggo kebak njamin ventilasi lan boros panas inverter.

Kanggo udan musim panas

Gedhe banyu udan bakal rendhem kabel lan modul, nyebabake insulasi rusak, lan yen pecah, bakal langsung nyebabake kegagalan ngasilake listrik.

Yen omah sampeyan atap sing dipasang, bakal duwe kapasitas saluran banyu sing kuwat, mula aja kuwatir;yen gendheng warata, sampeyan kudu mriksa stasiun daya kerep.Cathetan: Nalika mriksa operasi lan pangopènan ing dina udan, ngindhari operasi listrik sing ora nganggo senjata, aja ndemek inverter, komponen, kabel lan terminal langsung nganggo tangan, sampeyan kudu nganggo sarung tangan karet lan sepatu karet kanggo nyuda risiko kejut listrik.

Kanggo kilat ing mangsa panas

Fasilitas perlindungan kilat ing pembangkit listrik fotovoltaik uga kudu diselidiki kanthi rutin.Ing tahap iki langkah-langkah proteksi kilat, cara sing paling efektif lan nyebar yaiku nyambungake bagean logam saka peralatan listrik menyang bumi.Sistem grounding kasusun saka papat bagean: peralatan grounding, awak grounding, garis introduksi lan bumi.Aja ndandani peralatan listrik lan garis nganggo tangan kosong, nganggo sarung tangan karet sing terisolasi, ati-ati karo risiko kejut listrik, lan tumindak nglawan suhu dhuwur, badai udan, angin topan lan sambaran petir.

Cuaca ora bisa ditebak, nambah pengawasan lan pangopènan stasiun tenaga, kanthi efektif bisa nyegah kegagalan utawa malah kacilakan, kanggo mesthekake yen revenue pembangkit listrik.Sampeyan bisa nindakake operasi prasaja lan pangopènan stasiun daya ing wektu biasa, utawa sampeyan bisa nyerahke stasiun daya kanggo operasi profesional lan pangopènan engineers kanggo testing lan pangopènan.


Wektu kirim: Mei-13-2022