Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Diadegake ing 2011
Modal terdaftar:CNY 11.000.000
Total karyawan 250+ (Kantor: 50+, Pabrik: 200)
Kantor:Distrik Jimei, Xiamen, Fujian, China
Pabrik:Pabrik pabrikan Xiamen10000㎡, pabrik bahan aluminium Quanzhou
Kapasitas produksi taunan:2GW+

Madeg ing taun 2011, Xiamen Solar First Energy Technology Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi global sing khusus ing R&D, manufaktur lan pemasaran sistem pemasangan solar kayata racking solar, tracking, floating lan sistem BIPV.
Wiwit diadegake, kita tansah netepi tujuan ngembangake energi anyar ing abad kaping 21, nglayani masyarakat, lan ningkatake inovasi teknologi energi.Kita setya kanggo aplikasi produk energi solar lan angin ing macem-macem lapangan.Kita nganggep kualitas minangka urip perusahaan.
Solar First wis entuk pangenalan lan sambutan saka pangguna khusus saka kabeh lapisan ing omah lan ing luar negeri.Jaringan dodolan perusahaan ora mung nyebar ing saindenging negara, nanging uga duwe produk sing diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, Kanada, Italia, Spanyol, Prancis, Jepang, Korea Selatan, Singapura, Thailand, Malaysia,Vietnam. lan Israel etc, karo teknologi buktiaken lan pengalaman ing ngekspor lan nangani sistem soyo tambah solar.
Kita setya kanggo nggayuh tingkat kepuasan pelanggan sing terus saya tambah liwat perbaikan kualitas produk energi sing bisa dianyari, riset lan pangembangan, desain, fabrikasi lan teknik lan layanan teknis.
Ngirim produk lan layanan menyang adat ing kualitas paling dhuwur ing wektu.
Nyedhiyakake solusi teknis sing bisa dipercaya kanggo nulung para pelanggan supaya menang proyek lan nginstal lan ngoperasikake rencana tenaga surya.
Terus nganyari desain lan teknik.
Nindakake latihan internal biasa babagan katrampilan alus lan keras kanggo nambah kompetensi profesional kabeh karyawan lan agen
Swara 15 taun pengalaman industri karo pengalaman buktiaken lan teknologi

dxt
k